Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Amendat cu 2000 de lei dupa o amenintare cu bomba- FOTO

Publicat

in

Amenințare cu bombă, aseara, în municipiul Vaslui. Inainte de miezul nopții, polițiștii au anuntat că e vorba de o alarma falsă. Gluma îl va costa însă scump pe cel care a sunat a 112.

Un apel la 112 a pus pe jar polițiștii și a panicat locuitorii din apropierea Grupului Scolar “Stefan Procopiu”. Cel de la capatul firului anunta ca este o bombă, asa ca zona a fost securizată, iar traficul inchis. Si vânzătorilor de la magazinele din apropiere li s a cerut sa închidă mai devreme.

Localnicii s au conformat, desi multi dintre cei care stau la căminele de nefamilisti glumeau pe seama intamplarii. Echipe operative de polițiști au cercetat zona și după ce s-au asigurat că nu e niciun pericol, au ridicat interdicțiile de circulatie. Prin metode specifice, polițiștii au ajuns la “glumet”, un bărbat in varsta de 34 de ani din Vaslui. Era băut și a fost amendat cu 2000 de lei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.