Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Adrian Solomon: Propunem programe reale de reindustrializare a tarii

Publicat

in

Deputatul PSD Adrian Solomon susține că social democrații au cerut de mai multe ori achiziționarea de către autoritatea locală a halelor de producție de la întreprinderile bârlădene pentru a le transforma în parc industrial destinat tinerilor antreprenori. 

“Liberalii locali s-au opus de fiecare dată, iar prin primarul PNL au semnat autorizațiile de demolare a Vigoniei, Abromului și acum a Profilului II de la IRB. 

Chiar și guvernul liberal a acceptat într-un al XIII-lea ceas că demolarea și tăierea capacităților industriale pentru fier vechi trebuie oprită! La Bârlad e totuși prea târziu datorită “hărniciei” lui Boroș care a demolat la propriu industria orașului.

𝐏𝐞 𝟔 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬ă 𝐦𝐞𝐫𝐠𝐞𝐦 𝐥𝐚 𝐯𝐨𝐭 ș𝐢 𝐬ă 𝐯𝐨𝐭ă𝐦 𝐏𝐒𝐃! Propunem programe reale de reindustrializare a țării, programe ce vor ajuta companiile românești să creeze și să păstreze locuri de muncă sigure în România”, a spus Adrian Solomon, candidatul PSD pentru Camera Deputaților. 

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, REALIZAT DE SC VYSCOAT FASHION SRL, LA COMANDA PSD VASLUI. COD MANDATAR FINANCIAR: 11200020

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.