Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Eduard Popica a fost in mijlocul alegatorilor din Zorleni- FOTO

Publicat

in

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților Eduard Andrei Popica a fost prezent în comuna Zorleni. Aici s-a întâlnit cu alegătorii. “Am fost întâmpinați cu brațele deschise de către doamna primar, Paula Hultoana, si locuitorii comunei, oameni gospodari, harnici si mai ales dornici de dialog. 

Pentru ca in mare parte cetatenii comunei Zorleni se ocupa cu agricultura, le-am explicat  o parte din măsurile pe care le va lua PSD in legatura cu aceasta ramura”, a spus Eduard Popica. 

Iata o parte din masurile PSD pentru agricultura: 

❗️ SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA PRODUSELOR AGRO-ALIMENTARE ROMÂNEȘTI: crearea unei platforme care să permită populației să cumpere în primul rând produsele proaspete și de calitate obținute pe plan local, la prețuri rezonabile; promovarea produselor fabricate în România și a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul țării noastre.

❗️ASIGURAREA APEI PENTRU AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ: extinderea și reabilitarea sistemului de irigații și a celui anti-grindină; asigurarea apei în mod gratuit până la plantă, astfel încât fermele românești să supraviețuiască și să  asigure hrana și în anii următori.

❗️ SUSȚINEREA FERMIERILOR ROMÂNI – SIGURANȚA ALIMENTARĂ, PRIORITATE NAȚIONALĂ: sprijinirea asocierii fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiția europeană; majorarea subvențiilor. Astfel, asigurăm venituri sigure pentru producători și menținerea locurilor de muncă în agricultură.

❗️DEZVOLTAREA FERMELOR ȘI CAPACITĂȚILOR DE PROCESARE DIN ROMÂNIA: condiții avantajoase de creditare pentru afacerile din agricultură; promovarea agriculturii ecologice și produselor tradiționale; înființarea de noi ferme de reproducție în zootehnie.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, REALIZAT DE SC VYSCOAT FASHION SRL, LA COMANDA PSD VASLUI. COD MANDATAR FINANCIAR: 11200020

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.