Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Patru persoane ranite in accidentul de la Sarbi

Publicat

in

Patru persoane au fost rănite, luni, pe DE 581, în localitatea Sârbi, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate trei autovehicule, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

”Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, trei ambulanţe SMURD (o ambulanţă tip C1 şi două ambulanţe tip B2) şi echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi. La faţa locului locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B aparţinând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism, un autocamion şi un camion cu remorcă şi nouă persoane”, a precizat ISU Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 36 ani au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru îngrijiri medicale, dintre care unul în stare mai gravă, fiind diagnosticaţi cu diverse politraumatisme prin accident rutier.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele producerii accidentului rutier.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.