Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tataru: Obiectivele in domeniul sanatatii vizeaza protejarea romanilor

Publicat

in

Programul de Guvernare al Partidului Național Liberal pune accent pe consolidarea, reformarea și modernizarea celor mai importante domenii din România. Ministrul Sănătății și liderul local al PNL, Nelu Tătaru, susține că Partidul Național Liberal și-a asumat o guvernare dificilă, în plină criză sanitară, gestionată cu eficiență și responsabilitate în ciuda tuturor provocărilor făra precedent cu care ne-am confruntat.

“Prioritatea rămâne, și pentru noul mandat parlamentar, combaterea răspândirii virusului Sars-Cov-2 și depășirea, în condiții optime de siguranță a acestei etape.

Obiectivele în domeniul sănătății vizează, în primul rând, protejarea sănătății românilor și consolidarea sistemului medical prin gestionarea tuturor resurselor, de ordin logistic, financiar și sanitar, pentru a stopa evoluția pandemiei. La fel de importantă este coordonarea distribuției vaccinului anti-Sars-Cov-2 și structurarea unei strategii eficiente de vaccinare în primul trimestru al anului 2021! Combaterea acestei crize epidemiologice prin utilizarea eficientă a tuturor resurselor disponibile ocupă un loc esențial în proiectul de dezvoltare a României”, a declarat Nelu Tătaru.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, REALIZAT DE SC VYSCOAT FASHION SRL, LA COMANDA PNL VASLUI. COD MANDATAR FINANCIAR: 11200025

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.