Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tragedie in familia unui preot! Sotia i-a murit chiar de ziua unuia dintre copii

Publicat

in

Dumnezeu a chemat-o astăzi pe Roxana, o tanara mămica a doi copii și soția unuia dintre slujitorii Săi, preotul Bogdan Apostu de la parohia Bereasa-Danesti. O zi trista pentru cei dragi, greu de consolat, însă o zi de bucurie pentru îngerii din Cer, mangaiati acum de ce mai blând suflet. A suferit aici, luptandu-se cu o boala grea pentru ca asa a randuit Domnul, in nesfarsita Sa înțelepciune. Pana azi.

Cu iubire si incredere in viata vesnica, Roxana si-a luat rămas bun de la copii, de la soț, in liniște. Avea 33 de ani! A plecat la timpul sau, cu nobletea spiritelor deosebite. De-a lungul vietii, a construit amintiri unice și și-a lăsat familia cu lacrimi în ochi, dar cu inimile pline. Nu s-a plâns, nu s-a revoltat, doar a dus cu bucurie si stoicism încercările lumești. De astăzi, se odihnește o eternitate in sufletul celor pe care i-a iubit pana la lacrimi! Dumnezeu sa o ierte și să o așeze în locul cuvenit!

“Astăzi soția mea draga a mers la Împăratul, fix de ziua copilului meu, i-a făcut cel mai frumos cadou, un înger în ceruri. Pomeniți-o va rog”, a scris preotul Bogdan Apostu pe facebook.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.