Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

A murit Laiu Duca, unul dintre constructorii fantanii arteziene de la Teatrul de Vara

Publicat

in

S-a stins Laiu Duca, omul care a pus umarul la constructia fantanii arteziene din fata Teatrului de Vara din Vaslui. Era casatorit si avea o familie frumoasa, doi copii, unul inginer in Germania la compania de avioane BOEING, iar celalalt specialist analist IT.

A lucrat la Mecanica din anul 1975, mecanic iscusit, printre altele participand la executia fantanii arteziene din centrul Vasluiului, din fata Teatrului de Vara.

Din anul 2005, a pus bazele Fabricii de Publicitate Specialistul, fiind un angajat si coleg de baza, participand la toate proiectele, gasind solutii la toate provocarile. 

Ultimul proiect al lui Laiu Duca a fost realizat in urm cu doua luni de zile. A construit panourile instalate la granita de hotar a judetului Vaslui.

Familia, colegii, prietenii, cunoscutii sunt consternati de pierdere, Nenea Laiu fiind ca un TATA pentru toti”, a spus Vasilica Parcalabu, managerul Specialistul. 

Acum doua luni, Laiu Luca s-a infectat cu noul coronavirus, a stat internat timp de 35 zile in Spitatul Barlad, a ajuns acasa stabilizat, invingand virusul. Dupa doua saptamani starea lui de sanatate s-a deteriorat, plamanii fiind afectati in proportie de 90%.

S-a dus catre ingeri…. 

Trupul sau este depus la Capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului, iar toti cei care l-au cunoscut pot sa-i aduca un ultim omagiu.

Slujba de inmormantare va avea loc miercuri, 02 decembrie la ora 11:00.

Dumnezeu sa-l odihneasca intre stele!

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.