Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Sotia preotului din Danesti a fost inmormantata! A lasat in urma doi copii

Publicat

in

În dimineața zilei de vineri, 27 noiembrie 2020, a trecut la cele veșnice, după o grea suferință, purtată cu multă demnitate și credință, doamna preoteasă Roxana Nicoleta Apostu, soția părintelui Bogdan Apostu, parohul Parohiei Dănești, Protopopiatul Vaslui.

În aceste momente de întristare, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a transmis mesajul său de condoleanțe și compasiune părintelui Bogdan, celor doi copii și întregii familii.

“Îl rugăm pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Biruitorul morții şi Domnul vieții, să așeze sufletul roabei Sale Roxana Nicoleta împreună cu drepții, în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi, iar pe părintele Bogdan și întreaga sa familie să îi întărească în nădejde”, a spus PS Ignatie.

Dumnezeu a chemat-o la El pe Roxana, o tanara mămica a doi copii și soția unuia dintre slujitorii Săi, preotul Bogdan Apostu de la parohia Bereasa-Danesti. O veste trista pentru cei dragi, greu de consolat, însă o veste buna pentru îngerii din Cer, mangaiati acum de ce mai blând suflet. A suferit aici, luptandu-se cu o boala grea pentru ca asa a randuit Domnul, in nesfarsita Sa înțelepciune. Pana azi.

Cu iubire si incredere in viata vesnica, Roxana si-a luat rămas bun de la copii, de la soț, in liniște. Avea 33 de ani! A plecat la timpul sau, cu nobletea spiritelor deosebite. De-a lungul vietii, a construit amintiri unice și și-a lăsat familia cu lacrimi în ochi, dar cu inimile pline. Nu s-a plâns, nu s-a revoltat, doar a dus cu bucurie si stoicism încercările lumești. De astăzi, se odihnește o eternitate in sufletul celor pe care i-a iubit pana la lacrimi! Dumnezeu sa o ierte și să o așeze în locul cuvenit!

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.