Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Circulatia blocata pe DN 24! Grav accident la Valeni- FOTO

Publicat

in

Update accident rutier produs pe DN24, în raza localității Văleni :
Taximetristul nu efectua o cursă în regim de taxi, ci își transporta propria familie.
Toate cele trei victime sunt acum la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, conștiente și stabile hemodinamic. Taximetristul în vârstă de aproximativ 41 ani a fost diagnosticat cu fractură dublă de membru inferior. Celelalte două victime, o femeie în vârstă de aproximativ 40 ani și un minor în vârstă de 10 ani, au contuzii minore.
Circulația a fost reluată pe DN24.

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.
Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme (un autoturism marca Audi și un autoturism marca Dacia) și patru persoane. Unul dintre autoturisme circula in regim de taxi și avea în interior doi clienți (o persoană de sex feminin și fiul acesteia, minor). Șoferul din autoturismul taxi este a fost încarcerat, având picioarele prinse sub bord. Acum, conducătorul a fost descarcerat și este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului județean de urgență Vaslui, fiind diagnosticat cu fracturi ale membrelor inferioare. Clienții din taxi sunt transportați la spital cu ambulanțele SAJ Vaslui, având leziuni ușoare. Celălalt conducător auto nu are leziuni. Circulația pe DN 24 este blocată pe ambele sensuri.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.