Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primarul care si-a scos comuna din Evul Mediu! Oamenii au ales un edil gospodar- VIDEO

Publicat

in

Un primar tanar din judetul Vaslui si-a scos comuna din Evul Mediu. A investit bani in infrastructura si utilitati. Așa se face că, de cand Vasile Țabără se afla la conducerea Primăriei Hoceni, localitatea a cunoscut o dezvoltare continuă, de la an la an fiind vizibile abilitățile de lider ale primarului. Ultimii ani au fost unii de succes pentru comunitatea din Hoceni, la nivelul localității fiind derulate mai multe proiecte de investiții de o importanță deosebită pentru locuitorii de aici.

La Hoceni oamenii au inteles ca sta in puterea lor sa traiasca civilizat, dupa decenii ca in Evul Mediu.

“Pe aici era un drum de noroi, unde daca se baga un tractor cu o remorca, mai trebuia sa vina 3 tractoare sa il scoata, asa era drumul”, povesteste o localnica.

Au vrut o schimbare si au ales un primar gospodar.

Edilul Vasile Țabara spune ca azi, doar o expozitie cu fotografii mai aminteste peisajele de trista amintire, din comuna. Drumurile principale au primit intre timp asfalt, iar scolile au fost modernizate.

Primarul povesteste ca s-a bazat si pe fonduri europene. La care nu a ajuns usor, ci cu multa insistenta si mai ales cu proiecte corecte.

Zilele trecute Viacons Rutier Huși a finalizat la Hoceni o nouă investiție!

Un drum așteptat de mai bine de 20 de ani de către localnicii din Hoceni a fost recepționat și dat în exploatare.

Lucrările sunt de calitate, iar costurile au fost de 6,38 milioane de lei, fondurile provenind prin PNDL II.

Investiția a constat în modernizarea în totalitate drumurilor din două sate importante, Hoceni și Deleni.

”Pentru noi, cei de la Viacons Rutier Huși, procesul de modernizare a satelor vasluiene este un obiectiv de prioritate maximă. Am reușit să finalizăm și acest proiect extrem de necesar pentru locuitorii celor două sate, Hoceni și Deleni, iar eforturile specialiștilor noștri se văd în calitatea extrem de ridicată a lucrărilor, sunt lucrări executate la cel mai înalt nivel, care demonstrează forța și profesionalismul companiei noastre”, a spus Ioan Ciomaga, managerul SC Viacons Rutier Huși.

Primarul comunei Hoceni, Vasile Țabără, a mulțumit constructorilor de la Viacons Rutier pentru investiție, drumul arătând cu adevărat european.

”Este o zi specială, o zi importantă pentru mine, ca primar, dar și pentru sute de familii din comuna Hoceni. În satele Hoceni și Deleni, iată, s-au finalizat lucrările de modernizare a drumurilor comunale, pe o lungime de 7,2 km. Vorbim de un obiectiv cu o valoare foarte mare, realizat prin PNDL II, care au scos satele noastre din noroaie. Mă bucur să spun că locuitorii din cele două sate se bucură din plin de programul PNDL II, pentru că acest program a făcut ca toate străzile din interiorul localităților să fie asfaltate. Ne bucură, ne mulțumește ceea ce vedem acum, pentru că lucrările impecabile realizate de Viacons Rutier au schimbat din temelii imaginea comunei Hoceni”, a spus primarul Țabără.

În prezent, comuna Hoceni are peste 27 km de drumuri comunale și sătești asfaltate.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.