Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: Sa fim puternici si increzatori intr-un viitor mai bun

Publicat

in

De ziua națională a României, în acest an, este mai important ca niciodată să fim puternici împreună și încrezători într-un viitor mai bun.

🇹🇩 Sărbătorim 102 ani de la momentul istoric în care Marea Adunare Națională a decis, la Alba Iulia, unirea Transilvaniei cu România, încheind un proces lung de îndeplinire a idealului tuturor românilor: un stat unitar, național și independent.

↗️ După un veac și mai bine de unitate națională, România se află astăzi în pragul unei noi etape.
Românii au dus multe lupte din care istoria ne-a scos învingători.

De ziua României, este momentul să ne dăruim nouă, românilor, un legislativ cinstit și transparent, care respectă interesele cetățenilor și muncește pentru bunăstarea lor.
➡️ Este timpul să dezvoltăm România și să ducem domeniu cu domeniu, la standardele europene.
➡️ Este momentul să demonstrăm că se poate, că avem resurse și că știm ce să facem cu ele, că vom reuși, indiferent de obstacole.

Frumusețea României stă în curajul nostru, al românilor de a munci pentru ceea ce ne dorim, de a rămâne puternici indiferent de situație și de a vedea binele și în momentele mai dificile.

La mulți ani, români!
La mulți ani, România! 🇹🇩

Tudor Polak (PNL) – candidat Camera Deputatilor

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.