Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un caine isi asteapta stapana decedata intr-un incendiu- FOTO

Publicat

in

Acest caine si-a pierdut stapana, intr un incendiu, in noaptea de Sf Andrei. Credincios, animalul nu s-a miscat de pe prispa fumeganda si i-a impresionat pe vecini cu tristețea de pe chip și cu devotamentul sau. Deși nu mai e legat, câinele sta la usa casei neclintit printre resturi arse și daramaturi.

Coplesit, acesta ridica botul doar atunci când aude pe cineva la poarta, în speranța că s-a intors stapana lui, o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Zapodeni. Tanti Maria, cea care i-a purtat de grija in ultimii ani, a murit carbonizata, după ce locuinta i s-a aprins din cauza sobei. Vecinii au încercat să o salveze, însă nu s au putut apropia de capcana de foc, fiind ei insisi in pericol.

Pompierii chemați de la Vaslui au găsit-o in camera din care, se pare, a încercat să iasă. Nu a avut putere, însă. Sateni, pompieri, politisti, cu totii s au agitat ore in sir…. Cainele isi așteaptă omul. Sau il jeleste.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.