Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Doua case cuprinse de flacari, una la Valeni si alta la Tacuta

Publicat

in

În această dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Tăcuta, comuna Tăcuta. Inițial, incendiul a fost anunțat ca fiind cu o posibilă victimă. La acțiunea de stingere a participat și SVSU Tăcuta.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului, existând pericolul de extindere la întreaga locuință. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, neconfirmându-se existența vreunei victime.
Au ars aproximativ 120 metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn, două, uși două ferestre și mobilierul din două camere.
S-au degradat aproximativ 100 metri patrati planșeu și 40 metri pătrați tencuială.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost supraîncălzirea unui coș de fum defect.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Incendiu si la Valeni
Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Văleni, comuna Văleni.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta într-una dintre camerele casei și exista pericolul de propagare la două locuințe noi, aflate la o distanță mai mică de doi metri față de focar. Incendiul a fost lichidat foarte repede.
Nu au fost victime.
Au ars aproximativ zece metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn, o fereastră și aproximativ opt metri pătrați dintr-o verandă.
Au fost salvate cele două locuințe noi și restul casei bătrânești.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la o improvizație electrică.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.