Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Carvana „Dar de Craciun” a ajuns la peste 1500 de copii. Urmeaza inca pe atat

Publicat

in

În după-amiaza zilei de duminică 13 decembrie 2020, Caravana „Dar de Crăciun” a Asociație „Filantropia Ortodoxă” Huși a repornit spre casele copiilor din orașul Vaslui și satele Văleni, Satu Nou, Munteni de Sus, Benești și Rediu.

Tot ieri a continuat și distribuirea cadourilor către copiii ce au trimis câte o scrisoare lui Moș Crăciun, scrisoare ajunsă la Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși.

„Până în prezent am reușit să ajungem la casele a peste 1500 de suflete curate, pe care le-am bucurat cu prezența Moșului, dar și cu darurile oferite.

Am ajuns și la familia din Benești a cărei casă a ars acum câteva zile. Aceștia au primit un ajutor financiar și material din partea Preasfințitului Părinte Ignatie, pe care l-am dus familiei. Ei mai au nevoie de susținere pentru a putea ieși din acest impas”, a precizat părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Dacă doriți sa ajutați acest caz, puteți dona în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Huși deschis la BCR filiala Huși

• Cont pentru lei: RO43RNCB0261160373430001

• Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

• Alte detalii și informații la adresa: str. Ștefan cel Mare, Nr. 1, mun. Huși, jud. Vaslui, CP 735100.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.