Conecteaza-te cu noi

Afaceri

Cadouri pentru barbati, de sarbatori (P)

Publicat

in

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun iar oamenii nu par să se stăpânească în goana după cadouri, chiar dacă pandemia ne impune să evităm locurile aglomerate. Nevoia de a bate magazinele în lung și-n lat, pentru inspirație și pentru a cumpăra cele mai potrivite cadouri pentru fiecare, ne îndeamnă să ieșim din casă tot mai des, luna aceasta. Totuși, în contextul actual, cea mai sigură cale pentru cumpărături o reprezintă magazinele online.

Pentru că nu riști să te expui aglomerației, eviți contactul cu bancnotele, în plus, selecția de produse este infinit mai mare decât în centrele comerciale. Totuși, pentru că trebuie să pornești de undeva, chiar dacă ai la dispoziție un browser cu de toate, am gândit o listă cu idei despre cele mai utile  cadouri pentru bărbați. 

O pijama poate fi un cadou util și confortabil pentru un soț, un tată sau un fiu. Poți alege de aici www.fashiondays.ro/g/barbati-/imbracaminte-pijamale_si_halate_de_baie un model potrivit stilului, vârstei și personalității fiecăruia. Vei găsi variante din bumbac, simple sau cu imprimeuri cartoon și mesaje. Sau poți opta pentru un set din două piese diferite – pantalon și tricou – pe care să le combini tu, oferind, astfel, cadoului, o notă personală. 

Un parfum dintr-o colecție de lux este un dar pe care îl poți oferi iubitului, șefului sau unei persoane speciale din viața ta. Însă, pentru a face alegerea corectă, trebuie să cunoști foarte bine persoana căruia i-l vei dărui și gusturile acestuia în materie de arome și produse de îngrijire. 

geaca de iarna pentru barbati este un cadou pe care îl va aprecia atât iubitul, soțul, socrul cât și prietenul cel mai bun. Dacă este o persoană cu a cărui stil vestimentar ești familiarizată, îți va fi ușor să găsești modelul și mărimea potrivite. Nu uita că gecile ușoare sunt foarte apreciate de către bărbați. Poți alege fie un model Techno, foarte cool și funcțional, fie o geacă ușoară matlasată, un model din fâș sau biker.

Sau poți merge pe variantele de geci groase, din materiale impermeabile, pentru iubitorii de aventură în natură. 

Un set cu fes și fular din lână sau cașmir este un cadou mai puțin personal însă foarte util, potrivit pentru bărbații din cercul de prieteni. Din nou, poți alege seturi propuse de magazinele online sau poți face propriile combinații, în funcție de culori, imprimeuri, modelul tricotajelor. 

O mașină de tuns și bărbierit este o investiție pe care ar face-o orice bărbat, mai ales acum, când vizitele la barber shop sunt mult mai limitate. Cu un astfel de cadoul nu ai cum să dai greș. Vei reuși să surprinzi plăcut orice bărbat din viața ta. 

Dacă nu sunt suficiente ideile de cadouri expuse de noi, poți naviga mai mult pe Fashion Days pentru și mai multă inspirație. 

Populare

Stiri din categoria: Afaceri Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.