Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Au adus un zambet pe chipul trist al copiilor nevoiasi

Publicat

in

Vin sărbătorile și poate, mai mult ca în alți ani, acum este nevoie să fim mai buni, să dăruim, să ne gândim la cei de lângă noi și să-i ajutăm. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Vă prezentăm și astăzi exemplul unor oameni care s-au pus în slujba binelui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cu desaga plină, voluntarii de la Asociația Constantin Hamangiu Barlad au adus zâmbetul pe chipurile unor copii nevoiași.

Cei mici au privit mirați la darurile lăsate la ușă.

“Nici anul acesta, sărbătorile de iarna nu își vor pierde din magie.
Este adevărat ca traversam o perioada dificila, ce ne împiedica sa fim împreuna, însă acest fapt nu ne oprește in a ne arată solidaritatea fata de semenii noștri.
In aceasta nota, astăzi, 16 Decembrie a.c. Asociația Constantin Hamangiu Barlad (reprezentata de deputat Adrian Solomon, deputat Eduard Popica, profesor Andrei Huiban și jurist Teodora Zaldea) a poposit cu daruri in mijlocul copiilor din comuna Pogonesti.
Întrevederea ne-a fost facilitata de către primarul comunei, Mihai Apostu și de către preotul paroh Vasile Mihăiță Maximoiu”, a declarat Eduard Popica.

Astfel de povești, de oameni care s-au pus în slujba binelui, există, iar exemplul trebuie urmat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.