Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: Mă aflu în fața unui mandat care vine cu multe provocări

Publicat

in

Proaspătul parlamentar PNL Tudor Polak a depus jurământul de deputat.

“Mesajul transmis de români la alegerile parlamentare din acest an, prin prezența scăzută la vot, este un semnal de alarmă pentru toți reprezentanții clasei politice. 

Activitatea noastră, ca reprezentanți ai cetățenilor, trebuie să reflecte interesele acestora și să ofere soluții aplicabile pentru nevoile românilor. 

Trebuie să ne asumăm această vină și să o corectăm. Trebuie să le recâștigăm încrederea românilor prin fapte, prin muncă și prin transparență.

Astăzi mi-am depus jurământul de învestitură în funcția de deputat în Parlamentul României. 

Încep acest nou capitol al carierei mele cu responsabilitate și cu încrederea că vom consolida o Românie modernă și dezvoltată.

Mă aflu în fața unui mandat care vine cu multe provocări și în care voi munci pentru a sprijini dezvoltarea județului Vaslui și pentru a contribui la legislația din spatele unui sistem de muncă funcțional, facil, modernizat la standarde europene. 

Din experiența acumulată la Ministerul Muncii am înțeles că domeniul muncii are nevoie de reformă, de o abordare țintită pe activitatea angajaților și a angajatorilor în egală măsură. 

Este un domeniu cu impact major asupra celor mai mulți dintre români, de aceea legislația muncii trebuie să prevadă măsuri flexibile, simplu de implementat și benefice pentru ambele părți. 

Dialogul cu cetățenii m-a învățat, în acest an, că România are nevoie de o politică deschisă, transparentă și eficientă.

Voi fi, în permanență în contact cu dumneavoastră și voi urmări ca demersurile mele să se raporteze la ceea ce românii au nevoie și solicită de la instituțiile statului. 

Vă mulțumesc pentru susținerea si încrederea cu care m-ați onorat! 

Începem acestă etapă împreună, pentru o Românie dezvoltată.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.