Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tataru a preluat Comisia de Sanatate. Medicul din Husi este in continuare responsabil de sanatatea romanilor

Publicat

in

Componenţa comisiilor parlamentare a fost adoptată, marţi, în unanimitate.

Componenta comisiilor din Camera Deputaților 

Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor deţine şefia a 8 comisii permanente, PNL – 6, USR PLUS – 4, UDMR – 2, AUR – 2 şi grupul minorităţilor naţionale – 2.

Grupul parlamentar PSD a obţinut preşedinţia a 8 comisii permanente. 

Grupul parlamentar al PNL are şefia a 6 comisii şi anume: Comisia pentru buget va fi condusă de Bogdan Huţucă, Comisia de mediu – George Cătălin Stângă, Comisia de sănătate – Nelu Tătaru, Comisia de apărare – Constantin Şovăială, Comisia pentru tehnologia informaţiilor – Ion Sabin Sărmaş, Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor – Gigel Ştirbu.

USR PLUS va conduce 4 comisii permanente. 

UDMR va avea preşedinţia a 2 comisii, iar grupul minorităţilor naţionale deţine şefia a 2 comisii. AUR va deţine preşedinţia a 2 comisii

Nelu Tataru- vasluianul responsabil de sanatatea Romaniei!

Medicul NELU TATARU e mândria județului Vaslui si un exemplu pentru o țară intreaga. Un husean vertical, cu o voință de fier, ministrul Tataru a tinut in mâini sănătatea românilor, într-o perioadă care a ingenunchiat planeta. In plina stare de urgență generată de infectarea cu virusul COVID 19, medicul Tataru nu a facut niciun pas înapoi si a luptat pentru fiecare român în parte, coleg sau pacient. Nu exista “nu pot” pentru acest om. Tataru e in continuare hotărât să salveze pe cat mai mulți dintre noi si sa ne ajute sa intelegem ca suntem mai puternici decât acest virus ucigas. Responsabili si uniți, vom răzbi!

De cand a fost declarata pandemia in lume, medicul Nelu Tătaru a fost activ în prima linie a Ministerului Sănătății, iar din momentul in care a preluat frâiele acestei instituții, si-a concentrat toata energia și forta pe Romania. Medicul, originar din județul Vaslui și care si-a castigat respectul husenilor, în slujba cărora a stat în ultimii ani, a inteles ca  vital in acest război cu un dușman nevazut e sa faca, ora de ora, pasi mici, dar siguri, doar înainte. Impreuna cu echipa sa si cu toti cei din spitale, eroi pe care i-a numit simplu “frații mei”. 

Traversam o perioadă nefunctionala, cu durere nemărginită si greutăți economice si financiare. O perioada care pe majoritatea i-a apropiat de familie. Pe salvatori i-a separat de ai lor si i-a transformat în ostasi pe câmpul de luptă. Zile, ceasuri, secunde, teama, curaj, speranta. Un vartej care ne-a schimbat vietile, prioritatile si planurile. COVID 19 ne-a adus pe toti, însă, mai aproape de Dumnezeu, iar milioane de frunti se pleaca tulburate si smerite in fata Puterii Divine. Prin medici, asistente, infirmieri, prin politisti, jandarmi, militari si voluntari, Cel de Sus e langa oameni.

Alături de miile de eroi din tara, huseanul Nelu Tataru a facut din zi noapte si din noapte zi. A aleargat dintr-un spital în altul, a facut  eforturi supraomenesti sa așeze lucrurile pe făgașul normal, sa schimbe din mers mentalități păguboase și un sistem pus pe butuci, legat cu funda rosie. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.