Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

ACUM: Grav accident la iesirea din Vaslui- FOTO

Publicat

in

UPDATE – Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2 cu echipaj de prim ajutor pentru un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, ieșirea spre Moara Grecilor.
La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism intrat într un gard , după ce lovise în prealabil un stâlp de electricitate pentru troleibuz. În autoturism se afla o persoană încarcerată. Dupa aproximativ 15 minute, victima a fost descarcerată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier.

Stirea initiala

Accident la iesirea din Vaslui spre Moara Grecilor. O masina a fost distrusa dupa ce s-a izbit violent de un stalp de electricitate. Soferul a fost ranit, fiind resuscitat de un achipaj SMURD.Traficul in zona se desfasoara cu dificultate.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.