Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mai multe persoane sunt cercetate dupa ce au omorat un strut in direct, pe Facebook

Publicat

in

Incidentul s-a produs înainte de Anul Nou într-o gospodărie din oraşul vasluian Murgeni. Persoanele care filmează cer de mai multe ori ca imaginile să fie distribuite pe reţelele de socializare şi povestesc că au plătit mulţi bani pe struţ. „Fraţilor, nu minţim, 500 de euro a costat (struţul n.red)” se aude o voce pe filmare.

Mai mult, protagoniştii cer binecuvântarea divinităţii şi spun că nu ar vrea să taie struţul, dar că nu pot refuza asemenea bucurie. La sacrificarea struţului participă numeroase persoane, inclusiv copii. Imaginile au ajuns şi la Poliţie, care a deschis o anchetă.

„Persoane din Murgeni au taiat un struţ şi au filmat scenele. A fost sesizată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. În funcţie de decizia lor vom decide ce este de făcut. Şi noi facem o anchetă, incidentul s-a produs înainte de anul nou. Nu s-a luat încă nicio măsură”, au explicat, la solicitarea Mediafax, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Mai multe persoane care au văzut imaginile au sesizat autorităţile.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.