Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

O femeie a zacut moarta ore intregi chiar in curtea Spitalului din Botosani

Publicat

in

Situaţie de-a dreptul revoltătoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani. O femeie de 61 de ani a zăcut ore întregi moartă, fără ca nimeni să se sesizeze. Trupul neînsufleţit a fost ridicat abia după două ore.

Soţul femeii a fost cel care a cerut ajutorul unui ambulanţier ca să-şi transporte soţia acasă. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind oameni ai străzii şi îşi făceau veacul la spital. Întrebat dacă femeia se poate ţine pe picioare, bărbatul a recunoscut că este moartă.

„Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul pentru Monitorul de Botoşani.

Tot ambulanţierul a fost cel care a sunat la 112. În cele din urmă, la faţa locului a ajuns un echipaj de criminalişti, care a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La definitivarea anchetei se va propune o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.