Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ambulanta blocata in noroi! Intervenea la o pacienta infectata COVID

Publicat

in

O autospecială sanitară care aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a rămas blocată în noroi, sâmbătă după-amiază, în timp ce intervenea la o pacientă care prezenta simptome specifice COVID-19. 

Incidentul s-a produs sâmbătă, pe un drum din localitatea Chiţoc, unde echipajul medical fusese solicitat să intervină la o pacientă în vârstă de 69 de ani care prezenta simptome de infecţie cu virusul SARS-CoV-2. 

Primăria din localitate a trimis un tractor care a scos autospeciala din noroi, echipajul medical a testat-o pe pacientă, aceasta fiind confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus. Femeia a refuzat transportul la spital. 

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean au precizat că drumul pe care a rămas blocată autospeciala medicală era o uliţă care reprezenta singura rută către locuinţa femeii bolnave.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.