Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un barbat mascat a intrat in casa peste o batrana! Ce voia agresorul si cum a fost prins

Publicat

in

O bătrână din Vaslui a primit o vizită neașteptată. Peste ea a intrat un bărbat mascat și acesta i-a spus că de un an o urmărește, pentru că o place mult și n-a venit la ea ca să o jefuiască. Femeia, speriată, a vrut să-i dea toți banii pe care-i avea, dar mascatul a cerut altceva.

După ce a încercat să-l facă să plece oferindu-i toți banii pe care-i avea, bătrâna l-a luat cu binișorul pe bărbat și i-a spus să stea la masă mai întâi, să bea împreună un pahar de vișinată. Individul a început să se dezbrace în timp ce gusta din vișinată și într-un moment de neatenție al acestuia bătrâna a fugit pe ușă și s-a dus la vecini. 

Bărbatul s-a speriat că va fi prins și a fugit și el. Cum era în pielea goală, pentru că în timp ce bea își dăduse hainele jos, s-a îmbrăcat în fugă și a dispărut, însă și-a uitat chiloții în casa bătrânei. Polițiștii l-au identificat pe făptaș, Marius C., 42 de ani, din Duda, și, la propunerea procurorului de caz, instanța a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia. sursa

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.