Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Angajatii Spitalului Barlad, acuzati ca au omorat in bataie un bolnav. Mort scos din groapa de procurori!

Publicat

in

Andrei Bogdan, tânărul de 33 de ani din Vaslui care în luna octombrie 2020  a decedat în condiții suspecte în spitalul COVID din Bârlad, a fost deshumat.

După mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a decis deshumarea trupului și examinarea lui, deoarece în acest caz sunt indicii temeinice că pacientul nu a murit de coronavirus, așa cum au trecut medicii în certificatul de constatare a decesului.

Medicul legist prezent la cimitir și expertul criminalist angajat de către familia decedatului au efectuat și necropsia cadavrului, pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul avea organele interne afectate. Rudele lui Bogdan Andrei au susținut tot timpul că acesta nu a murit de coronavirus, ci ca urmare a bătăilor încasate în spital.

Trupul decedatului a fost dat cu fond de ten de către angajații unității sanitare înainte de a fi ridicat de familie de la morgă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.