Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Asistenta rapusa de COVID! A lasat in urma un copil si o durere imensa

Publicat

in

A murit Alina. O femeie vesela, care iubea oamenii, animalele… Iubea viata si se bucura de fiecare clipa ca un copil. Alina Pavel avea 41 de ani și lucra ca asistenta la cabinetul Dermatologie din cadrul Policlinicii Vaslui. A fost testată pozitiv la infectia cu noul coronavirus si, dupa cateva zile, starea ei s-a deteriorat brusc.

Ieri, inima Alinei a încetat să mai bată. Vestea i-a cutremurat pe apropiați și i-a copleșit pe ai săi. Era mama unui baietel care o așteaptă acasa, era soția unui om care o adora, era fiica si sora iubita, o prietena devotata, un om de o rara bunatate.

Toti cei care au cunoscut-o au transmis zeci de mesaje de susținere către familia greu încercată. Printre acestia, colegi, prieteni, simpli cunoscuți. “Drum lin către îngeri, Alina!”, “Ne vei zambi dintre stele!”, “Nu te vom uita niciodată!”. Condoleante!

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.