Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Investitiile la Paraul Delea, prioritatea deputatului Tudor Polak

Publicat

in

Revin în actualitate discuțiile despre pârâul Delea, un obiectiv care i-a adus în pragul disperării pe vasluieni. Oamenii așteptă de mult timp o soluție concretă și aplicabilă. 

O veste bună vine de la deputatul liberal Tudor Polak. Acesta anunță că una din prioritățile sale face referire chiar la investițiile necesare la pârâul Delea. 

“Vasluienii știu foarte bine câtă vreme a fost neglijată și amânată orice transformare, vizibil necesară, a pârâului Delea. 

Pentru că îmi doresc, în numele vasluienilor care m-au trimis în Parlament să rezolv această problemă, i-am formulat o întrebare oficiala domnului ministrul al Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna în care i-am explicat situația pârâului Delea. Îmi doresc să găsim împreuna o soluție nu doar eficientă, dar și rapidă. 

Părâul Delea arată deplorabil, crează disconfort și nu aduce cinste municipiului nostru. Încă din campania electorală mulți vasluieni mi-au cerut să iau atitudine cu privire la pârâul Delea. Eu mă țin de cuvânt. Caut soluții și-mi asum ca într-un timp cât mai scurt, alături de Ministerul Mediului și instituțiile de resort, să le găsesc”, a declarat deputatul PNL Tudor Polak. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.