Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

O mama a incercat sa jefuiasca un batran de 78 de ani cu masca pe fata si un cutit

Publicat

in

O femeie în vârstă de 25 de ani, cu copii acasă, a pătruns în locuința unui vecin de 78 de ani din localitatea Satu Nou, comuna Crețești.

Femeia a scos un cuțit și a început să își amenințe vecinul, dorind să-i ia toți banii și telefonul mobil. Bărbatul însă, și-a dat seama că sub mască se ascunde chipul vecinei sale.

Aceasta a fugit, iar bărbatul a sunat la 112. Polițiștii au dat rapid de urma femeii. 

Femeia a fost prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. Ea va sta după gratii pentru 30 de zile. 

“Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unei femei în vârstă de 25 de ani, din Satu Nou, comuna Crețești, județul Vaslui, bănuită de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată. În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie a.c., ora 19.30, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 78 ani, din Satu Nou, comuna Crețești, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o vecină de-a sa a pătruns în imobil și, folosindu-se de un cuțit, l-a amenințat, încercând să îl deposedeze de bani și de un telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii.

În data de 20 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut-o pe femeie pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceasta a fost prezentată Judecătoriei Huși care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a femeii”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.