Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un vasluian si-a reclamat la politie iubita cu 30 de ani mai tanara. Fata l-a lasat fara 40.000 de euro

Publicat

in

Un bărbat din Vaslui și-a reclamat la poliție iubita cu 30 de ani mai tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, acuzând-o că l-a păcălit cu 40.000 de euro, bani pe care i-a trimis din Finlanda. În replica, fata îi aduce aminte că ea avea doar 15 ani.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani acuză autoritățile de tergiversarea dosarului său, în care își acuză fosta iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el, de înșelăciune.

Bărbatul era plecat la muncă în Finlanda atunci când a cunoscut-o pe Facebook, în 2015, pe tânăra care avea atunci doar 15 ani.

Cei doi au început o relație online, iar în timp bărbatul i-ar fi trimis o adevărată avere, nu mai puțin de 40.000 de euro, inclusiv bani pentru meditații la Bacalaureat, spune bărbatul.

Sursa citată menționează că fata ajunsă acum la vârsta de 20 de ani folosește un limbaj trivial la adresa fostului iubit și la toate acuzațiile de înșelăciune pe care acesta i le aduce îi reamintește doar că ea avea doar 15 ani când el a abordat-o pe Facebook.

Războiul dintre cei doi s-a mutat acolo unde s-a și înfiripat idila dintre ei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.