Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un fost angajat al IGSU rupe tacerea: “N-am auzit sa ia foc vreun spital privat! Mor batranii carbonizati”

Publicat

in

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit la Institutul Matei Balș. Pacienții din pavilionul care a luat foc au fost evacuați și transportați la alte spitale.  Nu este primul incendiu care izbucnește la un o unitate medicală din România și în care mor oameni. Un Coordonator de Securitate și Sănătate în Muncă, fost angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență- Serviciul de Prevenirea Incendiilor, rupe tăcerea. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Spitalele din România , iau foc unul după altul, iar statul român rămâne nepăsător si rece ,dupa fiecare eveniment”, susține Vali Nechita. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Revolta unui om care cunoaște hibele sistemului, nu se oprește aici. Acesta susține că Raed Arafat ar trebui urgent demis din fruntea DSU. 

“Câte spitale de stat mai trebuie sa ardă si de câte victime aveți nevoie, ca sa-l schimbați pe imbecilul Arafat de la conducerea DSU”.

“N-am auzit sa ia foc vreo unitate medicala privata!”

Coordonatorul de Securitate și Sănătate în Muncă, Vali Nechita, susține că trebuie urgent luate măsuri în școli și spitale. 

“N-am auzit sa ia foc vreo unitate medicala privata. Asa cum am spus de fiecare data, după astfel de evenimente, statul român trebuie sa rezolve problemele din spitale și școli … Are instituții abilitate sa faca asta , are toti banii în mână,  colectați din taxe și impozite, are la dispoziție fonduri europene. Doar că vă mai trebuie și minte multa si viziune asupra lucrurilor !! Mor bătrânii in propriile locuinte, carbonizati sau intoxicati cu fum si monoxid de carbon …iar instituțiile statului o fâlfâie pe la privat, că e ” loc” să  mai ciupească o amendă…Nu ar fi mai indicat sa va îndepliniți menirea prin activități de prevenire, asa cum se făcea cândva, cu activități în colaborare cu SVSU la locuințele persoanelor vulnerabile?! Stiu că mai dăm si de noroi și drumuri neamenajate , dar asta e. Discutia aceasta poate continua …ore în șir , dar le-as pierde în zadar. Din păcate!!  Iar statul român vrea respect din partea cetățenilor…Păi nu pot BĂ… stat român să te respect , pentru ca nu-mi dai nici un motiv sa fac asta , mă dezamăgești în fiecare zi”.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.