Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O fetita de 11 ani isi doreste de ziua ei doar un brat de lemne: „Noaptea era foarte frig”

Publicat

in

Caz tulburător în Gorj: la 11 ani, o fetiță își dorește de ziua ei doar un braț de lemne, cu care să facă mai cald în casă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Le-a povestit asta unor apropiați, iar dorința ei a ajuns pe rețelele de socializare, unde a impresionat multă lume. Gabriela s-a trezit la poartă nu doar cu o grămadă de lemne, ci și cu necunoscuți care i-au oferit dulciuri, haine și chiar un tort, pentru a-i face ziua cu adevărat memorabilă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Gabriela este din satul Copăcioasa, nu departe de Târgu Jiu. Trăiește împreună cu părinții într-o casă sărăcăcioasă. Lemnele strânse pentru iarnă s-au terminat de la Crăciun, iar de atunci frigul a pus stăpânire pe casa familiei Martin.

Gabriela Martin, fetiță„Noaptea era foarte frig și ne acopeream cu plapuma, chiar lângă sobă. Dn lipsa lemnelor era foarte frig. Mi-am dorit foarte mult lemne să ne încălzim, să nu mai dormim în frig noaptea.”

Mihai Martin, tatăl Gabrielei„Cine e mai bătrân mai stă, mai iau o plapumă în cap, dar la fată nu pot să spun că nu am, nu pot zice că nu am.”

Pentru Gabriela, școala online a fost un chin. Aproape în fiecare zi a trebuit să îi spună învățătoarei că nu îi funcționează camera la computer de teamă să nu se facă de râs cu imaginile pe care le puteau vedea colegii din casa în care stă.

Gabriela Martin, fetiță: „Zicea doamna să deschid camera și i-am spus că nu merge camera. Ceilalți copii au condiții, dar eu nu pot să deschid camera că nu am condițiile necesare să deschid camera. Îmi era rușine de ce se vedea în jurul meu.”

Și totuși, Gabriela reușește să fie o elevă silitoare, chiar și în aceste condiții. Printre cei care au aflat de dorința sa a fost și băcița Marioara.

Marioara Babu, băciță de pe Transalpină: „Când alți copii își doresc atât de multe lucruri, ea și-a dorit ca cineva să îi aducă lemne. Asta m-a impresionat cel mai mult și am venit cu drag și cu tot ce am putut și o să mai vin.”

Acum, la poarta fetiței vin și necunoscuți care au aflat de necazurile familiei și vor să facă o faptă bună.

Donator„Am decis să participăm și noi cu puțin, consider eu, diverse alimente. E o faptă mică și considerăm că și ceilalți ar trebui să facă la fel.”

Donatoare„O să mergem să facem cumpărături. Niște prieteni de-ai mei au pregătit o surpriză, nu spunem ce, dar o să fie ceva frumos și o să-i placă.”

Elena Martin, mama Gabrielei„E primul ei tort și să vă dea Dumnezeu sănătate la toată lumea! Mulțumesc pentru toate ce am primit.”

La rugămințile celor veniți să îi spună „La Mulți Ani”, Gabriela a spus, cu sfială, că și-ar mai dori o bicicletă cu care să se plimbe prin sat.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.