Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

PREMIERA ÎN VASLUI! Intervenții oftalmologice de succes la clinica RECUMED

Publicat

in

Clinica Recumed a câștigat încrederea pacienților prin  seriozitate și servicii de calitate. 

Anul 2021 vine in întâmpinarea vasluienilor cu o sala de intervenții oftalmologice dotată cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe. 

Vorbim de servicii medicale și chirurgicale oftalmologice, de cea mai buna calitate. 

Printre intervențiile chirurgicale efectuate in clinica Recumed de către medicul Alina Kisalita – Medic specialist Oftalmologie se numără:

-cura chirurgicală a cataractei și chirurgia refractivă cristaliniană (micșorarea dioptriilor mari prin înlocuirea cristalinului) – Clinica  RECUMED foloseste cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale, toate foldabile, acestea putand fi implantate printr-o incizie extrem de mica (2,2mm).

Cel mai frecvent, se implanteaza un cristalin artificial “monofocal”, in urma caruia pacientul are nevoie de ochelari, fie de distanta, fie de aproape.

Cele mai moderne cristaline artificiale sunt cele “multifocale”, care elimina nevoia de a purta ochelari, atat la distanta cat si aproape.

-excizie tumorete conjunctivale și palpebrale : pterigion, pinguecula, chalazion, papiloame; etc

-injecții intraoculare pentru patologia maculei. 

Pentru relatii și programari puteti suna la numerele noastre de telefon: 0335404504 / 0727337772

0740029858 /0335404520

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.