Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Artist mort de ziua lui! A decedat dupa ce fiica sa i-a cantat “La multi ani”

Publicat

in

Unul dintre foștii artiști folk ai Cenaclului Flacăra, cântărețul Ion Chiriac, a murit. Acesta a decedat chiar în ziua în care a împlinit 58 de ani, în timp petrecea alături de frații săi.

Chiriac s-a stins imediat după ce fiica sa i-a cântat „La mulți ani” prin telefon. Poliția face acum anchetă pentru a stabili cauza morții.

“Astazi, 20 februarie, taticutul meu a implinit 58 de ani. L-am sunat cu totii, i-am cantat, ne-am impartasit iubirea. Imediat dupa ce am inchis apelul, Dumnezeu a ales sa il primeasca in Vesnicie (stop cardio respirator) . Toata fiinta mea e distrusa momentan si in soc, de aceea va rog din inima, daca ajungeti pe la Sfanta Biserica, aprindeti o lumanare, pentru ca sufletul lui sa fie in Lumina. Pentru tatal, omul si marele artist Ioan Chiriac, jumatatea Fratii Chiriac, va mai rog sa nu ii uitati muzica. A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacara.

Sa-i pastram vie amintirea, datorita lui cant si exist pe acest pamant”, spune fata artistului. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.