Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un vasluian a luat televizorul dintr-o pensiune si l-a dus la amanet

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Vaslui, care locuia fără forme legale pe raza localităţii ieşene Dobrovăţ, a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale pentru comiterea infracţiunii de furt, după ce acesta ar fi sustras un televizor dintr-o pensiune în care era cazat şi l-a valorificat ulterior la o casă de amanet.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii ar fi sustras un televizor, din unitatea hotelieră în care era cazat, pe care l-a valorificat la un operator amanet. Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunii, estimat la 1.200 lei, a fost recuperat integral şi urmează a fi restituit persoanei vătămate. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, precizează un comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.