Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

ATELIERUL DE DINTI JUNIOR- clinica stomatologica pentru copii- FOTO

Publicat

in

Situată pe strada Dr. Ghelerter, Nr.09 (vis-a-vis de RDS Traian), Clinica Atelierul de Dinți a fost gândită ca un centru cu servicii integrate pentru orice pacient. Mediul plăcut, adaptat atât adulților, cât și celor mici oferă un grad ridicat de confort și de încredere.

Încă din anul 2015, atunci când a fost inaugurată clinica de stomatologie din Vaslui, principalul obiectiv a fost acela de a oferi tuturor pacienților posibilitatea tratării afecțiunilor dentare, într-un timp scurt și cu un grad ridicat de confort.

Becuri Electrice
Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares

Pacienții care trec pragul Clinicii Atelierul de Dinți se pot bucura de tratamente rapide și eficiente, realizate de medici dentiști specializați în chirurgie, protetică, endodonție, pedodonție și ortodonție, ce lucrează cu aparatură modernă. De asemenea, pacienții beneficiază de un plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia.

Atelierul de Dinti si-a inceput activitatea in anul 2015, cand cei doi medici fondatori, Dr. Iordan Ionut Georgian si Dr. Iordan Apostu Andra si-au dorit sa aduca un aer proaspat si profesionist in medicina dentara din judetul nostru. “In prezent suntem o echipa frumoasa formata din 7 medici si 6 asistente medicale.

Noi, echipa medicala Atelierul de Dinti, investim constant in aparatura de ultima generatie si in formarea profesionala continua prin cursuri de specialitate si avangarda din tara si din strainatate pentru ca pacientii nostri sa poata beneficia de tratamente predictibile in conditii de siguranta. Stabilirea unei relații de încredere pe termen lung cu fiecare pacient care ne vizitează este o prioritate pentru noi si de aceea ne straduim sa ne pliem pe cerintele pacientului si sa asiguram conditii de comfort si siguranta in cadrul clinicii noastre”, spune medicul stomatolog Georgian Ionut Iordan. 

ATELIERUL DE DINTI JUNIOR

“Astazi, avem deosebita placere sa anuntam deschiderea Atelierul de Dinti Junior, locul special gandit si amenajat pentru cei mici. Cabinetul cu doua scaune dentare este situat la etajul clinicii noastre, dispune de 3 medici dedicati si incantati sa faca cunostinta deopotriva cu parintii si copiii care vor apela la noi. Am creat un mediu placut in care copiii vor beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde profesionale, asta in timp ce urmaresc desenele preferate. Ne jucam, ne imprietenim, facem baloane si la urma cei mai curajosi primesc diploma.  Acoperim toate serviciile stomatologice adresate copiilor, de la igienizari profesionale, sigilari, plombite fizionomice, tratamente de canal pentru dinti deciduali si definitivi, extractii pana la servicii complete de ortodontie (aparate ortodontice fixe si mobile, metalice, de safir, invizibile).

Va asteptam impreuna cu copiii dumneavoastra in Regatul de Gheata al lui Olaf, pe campurile inverzite ale lui Rapunzel sau in Universul Super Eroilor ! 

Deasemenea, clinica noastra ofera intreaga gama de tratamente stomatologice si pentru adulti, dispunem de 6 scaune dentare pe doua nivele si aparatura de ultima generatie”, declara medicul Iordan. 

Întreg personalul clinicii, de la medici și asistenți medicali, până la personalul auxiliar, este pregătit să răspundă întrebărilor puse de pacienți. Pregătirea și experiența echipei medicale, care lucrează împreună pentru a rezolva cu succes orice problemă dentară, oferă pacienților nu doar siguranță și confort, ci și îndrumarea corectă a acestora pentru luarea celei mai bune decizii cu privire la rezolvarea problemelor stomatologice.

Atelierul de Dinti a rămas alături de pacienți în contextul pandemiei COVID-19.

,,În ceea ce privește măsurile de protecție, acestea sunt lucruri obișnuite pentru noi. Întotdeauna avem grijă ca pacienții și echipele noastre să fie foarte bine protejate, iar posibilele riscuri să fie eliminate. Noi, ca echipă, am lucrat mereu cu mijloace de protecție. Măsurile pe care le-am luat de la început au avut scopul de a proteja pacientul indiferent de ce virus va apărea în următorii ani”, explică medicul Ionuț Iordan.

Pentru programari puteti apela 0771 509 885! 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.