Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Momentul în care un autoturism intră în plin într-un autocar- VIDEO

Publicat

in

În urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Breazu din Iași a avut loc un accident rutier. Conform filmuleţului intrat în posesia jurnaliştilor BZI.RO, impactul a fost între un autocar şi un autoturism.

Pe filmare se poate vedea cum un autoturism a intrat în plin într-un autocar care se afla pe marginea şoselei. Tot în aceeaşi zonă, un alt autoturism se afla într-un şanţ.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la impact, dar cel mai probabil, vizibilitatea redusă a fost una dintre ele, dar si viteza mare și poleiul. Momentan nu se cunoaşte existența vreunei persoane rănite, dar doar norocul a făcut că, fix înainte de impact, oamenii care se aflau în spatele autocarului să se dea la o parte.

La faţa locului se deplasează mai multe echipaje rutiere.

La doar 300 de metri după impactul mai sus mentionat, a mai avut loc un accident rutier in care au fost implicate două autoturisme.

Vom reveni cu detalii

ANM a emis o atenţionare cod Galben de ceață

Atenţie şoferi! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de cod Galben de ceață. Judeţul Iași va fi afectat de atenţionarea care este valabilă până pe data de 23 februarie 2021 ora 10.00.

Valabil de la : 23-02-2021 ora 5:00 până la : 23-02-2021 ora 10:00

În zona : Județul Bacău: zona joasă;
Județul Botoşani;
Județul Galaţi;
Județul Neamţ: zona joasă;
Județul Vrancea: zona joasă;
Județul Iaşi;
Județul Vaslui;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, izolat burniță care depune polei și în funcție de condițiile locale ghețuș.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.