Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Băut si agresiv, un tânăr si-a umplut copilul de sange

Publicat

in

Viata de calvar pentru o femeie din Falciu, bătută frecvent de soț, un tânăr în vârstă de 33 ani, cunoscut pentru  agresivitatea sa, la beție. Pe 1 martie, în loc să îi ofere o floare, bărbatul a luat-o la bătaie in prezenta celor trei copii.

Victima i-a căzut si mezina cuplului, o fetiță de nici 2 ani. In altercatie, copilul ar fi fost rănit de cioburile unui geam spart cu scaunul de catre părintele sau. Un vecin a alertat autoritățile, mama si cei trei copii fiind transportați la Spitalul municipal Husi. Si bărbatul este evaluat de medici.

“Ambulanța SMURD tip B2 din cadrul Secției de pompieri Huși a intervenit  pentru acordarea de îngrijiri și transport la o unitate medicală, pentru un copil în vârstă de 1 an și 11 luni, rănit în zona capului, din câte se pare, în urma unui conflict familial. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o fetiță care suferise o plagă tăiată de aproximativ cinci centimetri, afectată fiind zona frontală.

De asemenea, ambulanta a preluat-o și pe mama fetiței, care suferise multiple contuzii la nivelul feței,  precum și pe ceilalți doi copii minori ai familiei, in varsta de 8 si 13 ani”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii au inceput o ancheta. “În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi efectuate cercetări pentru pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale. Totodată, a fost sesizată și Directia pentru Protectia Copilului Vaslui pentru a fi evaluată situația familială. Prezumtivul autor, un bărbat de 33 de ani, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi internat într-o unitate medicală pentru evaluare”, a spus Bogdan Gheorghita, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fetița a fost trimisa la Iași pentru un consult la Neurochirurgie și Chirurgie Pediatrica. Va rămâne internata la Spitalul Sf Maria Iași.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.