Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Vanzari record de martisoare la Vaslui

Publicat

in

Dincolo de măști, vasluienii au zâmbit astăzi mai mult ca niciodată. Fără să le pese de vremea rece, cu totii au simtit caldura primaverii in suflet. Au oferit sau au primit mărțișoare si flori de sezon.

Pregătirile pentru 1 martie au inceput in urma cu cateva zile. În funcție de buget, oamenii au cumpărat mii de mărțișoare clasice, de mărimi și modele diferite, colorate și vesele.

Unii au ales si in acest an martisoarele handmade pentru a-i surprinde pe cei dragi, dar și pentru a se asigura ca darul lor nu seamănă cu altele. Prețurile au variat de la 3-8 lei, cele mai simple, dar și cele mai căutate si au ajuns chiar și la câteva zeci de lei, în funcție de gustul sau comanda fiecaruia.

“Am pregatit din timp martisoarele pentru aceasta zi. Am avut o listă lunga: părinți, frați, cumnați, vecini, colegi si prieteni. Am tinut cont de preferintele fiecaruia si am reusit sa cumpăr cele mai frumoase mărțișoare. Deosebite sunt cele realizate de artiștii de la noi, asa ca am profitat de Târgul organizat în oraș și astăzi am fost multumit când am vazut reacția celor dragi. Am cheltuit mai puțin de 300 lei, dar am luat si cateva zambile. A venit primăvara si imi doresc sa fim cu toții sănătoși și fericiți!” , a spus Marian T. (38 ani) din Vaslui.

Comerciantii sunt si ei mulțumiți de vânzări și spun că se așteaptă ca acestea să crească în weekend. “Am vândut foarte bine. Am avut mărțișoare de tot felul, în ambalaj sau clasice, flori de sezon. Suntem mulțumiți. Am iesit pe plus si nu ne asteptam. Chiar și astăzi avem vanzare. Dincolo de asta, ne bucurăm că viața inrra in normal, ca am inceput sa ne adaptăm situației și ca nu am uitat sa ne bucuram de ceea ce avem!”, a spus doamna Maria, din Piața Centrală.

Vanzatorii vor reface stocurile in zilele următoare, însă accentul se va pune acum pe flori si aranjamente.

Multi au rămas cu marfa nevanduta, dar isi pun speranțe în zilele care vin. Nu se gandesc deocamdată sa lase din pret, despre care spun ei este unul corect.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.