Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ancorat în realitățile momentului, Nelu Tătaru luptă în continuare pentru oameni

Publicat

in

La inceput de primavara, gandurile medicului Nelu Tataru se indreapta catre noi toti, cu recunoștință și înțelepciune. Fostul ministru al Sănătății transmite românilor un anotimp presărat cu bune intenții. El atrage din nou atenția asupra responsabilitatii care sta pe umerii fiecaruia dintre noi.

Nimeni nu își dorește un al treilea val pandemic, însă situația trebuie tratată cu maximă seriozitate, spune medicul Tataru.
“Anul acesta încă zâmbim cu ochii. Optimismul înseamnă viață, energie, sănătate, iar masca reprezintă grija pe care o avem unii pentru ceilalți. Vă doresc o primăvară a bunelor intenții Fiind medic chirurg, precizia și pragmatismul reprezintă două dintre atributele care mă definesc.

Am vorbit despre al treilea val al pandemiei cu realismul specific unui medic. Consider că medicina este vocația mea, înainte de toate. Prefer să fiu cel care prezintă imaginea reală a unei situații, iar dacă aceasta nu se va adeveri voi fi extrem de bucuros, pentru că vom reveni mai repede la normalitate”, a declarat Nelu Tataru.

Corect ancorat în evenimentele si realitățile momentului, Tataru lupta in continuare pentru oameni.

“Îmi doresc, totuși, ca sfaturile mele să fie cele care ajută oamenii să găsească soluții în momentele de criză. Această pandemie va fi depășită doar dând dovadă, în continuare, de responsabilitate. Indiferent de vremuri, rămân același om definit de fapte și de iubirea pentru sănătatea oamenilor”, a conchis medicul.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.