Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Comunele vasluiene vor fi racordate la rețeaua de gaz!

Publicat

in

Deputații Nelu Tătaru și Tudor Polak depun eforturi în Parlamentul României astfel încât comunele din județ să beneficieze de investiții. Tătaru și Polak alături de trei primari din județul Vaslui, au discutat, la Ministerul Investițiilor şi Proiectelor Europene, cu secretarul de stat Carmen Morar, despre Programul Naţional de Introducere a gazelor naturale în locuințele încălzite cu combustibil fosil dezvoltat în cadrul POIM. Parlamentarii liberali susțin că au fost avute în vedere și alte proiecte de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural vasluian.

“Am mers alături de colegii mei, domnii primari Cojocaru Dănuț (Alexandru Vlahuță), Stoica Vasile (Băcani) şi Spridon Cristian (Pogana), la Ministerul Investițiilor şi Proiectelor Europene, unde am discutat cu doamna secretar de stat Carmen Morar despre  Programul Naţional de Introducere a gazelor naturale în locuințele încălzite cu combustibil fosil dezvoltat în cadrul POIM. 

Nu mai amânăm. Problema din comunele județului Vaslui neracordate la rețeaua de gaz se va rezolva. 

Am fost împreună cu domnii primari şi la Parlament, pentru a discuta cu Nelu Tătaru, preşedinte al organizației județene PNL Vaslui, despre această situație. Am dezbătut câteva proiecte viitoare, pentru care PNL Vaslui va acorda tot sprijinul necesar. 

Toți cetățenii au dreptul la facilități, indiferent de zonele în care locuiesc, iar problema racordării la rețeaua de gaz nu are justificări în România anului 2021. Soluții sunt suficiente. Anul trecut, Guvernul Orban a tratat cu seriozitate acest aspect, susținând conectarea la reţeaua de gaze prin proiecte finanțate cu fonduri europene. Anul acesta, Guvernul Florin Cîțu continuă demersurile pentru a asigura accesul la rețeaua de gaze pentru toți cetățenii. 

Suntem alături de oameni şi venim cu soluții concrete şi implementabile. Aşa cum am spus, dezvoltăm România”, a declarat Tudor Polak. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.