Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Judetul Vaslui nu are prefect! Mircea Gologan a fost numit subprefect! “Un profesionist care a dat dovada de seriozitate”

Publicat

in

Conducerea Instituției Prefectului Județului Vaslui a fost schimbată. În această seară au fost publicate în Monitorul Oficial și numirile pentru subprefecții Mircea Gologan si Daniel Onofrei.

Funcțiile de subprefecți au revenit PNL, iar PLUS a primit postul de prefect, post pe care ar urma să îl ocupe Marcel Lăudatu. Problema este că numirea acestuia nu a fost publicată în monitorul oficial, iar județul Vaslui nu are la această oră prefect. Nimeni nu știe de ce nu a fost emis ordinul de numire în funcție pentru Marcel Lăudatu. Cei doi subprefecții vor depune mâine, 4 martie, jurământul.

Mircea Gologan nu mai este prefectul județului după ce hotărârea privind încetarea exercitării funcției emisă de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial.

Gologan a rămas însă pe funcția de subprefect. 

“Mircea Gologan este un profesionist, un om corect care a pus mereu interesul cetățeanului pe primul plan! Apreciat de toți colegii, Mircea Gologan a știut să țină colectivul unit și să-i determine pe toți să își facă meseria”, au spus angajații Prefecturii Vaslui. 

Mircea Gologan a ocupat inițial funcția de subprefect al județului Vaslui fiind menținut în fruntea Prefecturii atât de PSD cât și de PNL. 

“Mircea Gologan a beneficiat și va beneficia de tot sprijinul nostru! Este un profesionist care a dat dovadă de seriozitate, dovadă că și adversarii noștri politici l-au susținut”, au spus reprezentanții PNL. 

În vârstă de 47 de ani, Mircea Gologan îşi desfăşoară activitatea în cadrul Prefecturii Vaslui din mai 2014. El a rezistat schimbărilor produse pe fondul guvernărilor ce s-au succedat, menţinându-şi mandatul de subprefect. După căderea Guvernului Dăncilă şi demisia fostului prefect de Vaslui, Eduard Popica, pentru funcţia de prefect au fost vehiculate mai multe nume din tabăra PNL, însă în final susţinerea liberalilor a venit pentru  Gologan. 

Finanţist de profesie, Mircea Gologan a activat după absolvirea facultăţii ca economist în domeniul privat, ulterior fiind inspector la Administraţia Finanţelor Publice Vaslui.

Din 1999, timp de 11 ani, şi-a desfăşurat activitatea ca inspector, respectiv comisar, în cadrul Gărzii Financiare Vaslui unde a urcat ierarhic până la funcţia de director adjunct. Înainte intra în rândul înalţilor funcţionari publici, în perioada 2013-2014, Gologan a fost inspector superior antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Suceava.

Este căsătorit cu unul dintre cei mai cunoscuţi medici stomatologi din Vaslui, Dana Gologan, alături de care are doi copii.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.