Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

45 de unităţi şcolare intră în scenariul roșu

Publicat

in

45 de unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui vor funcţiona în scenariul roşu de la începutul săptămânii viitoare, au informat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii instituţiei, 497 unităţi de învăţământ vor funcţiona în scenariul verde, iar 98 vor derula cursurile conform scenariului galben de funcţionare, au decis, vineri, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Consiliile de administraţie de la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ adoptă propunerile de scenarii şi, implicit, schimbarea acestora, în funcţie de analiza situaţiei epidemiologice efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Institutul Naţional de Sănătate Publică, de infrastructura şi de resursele existente în fiecare unitate de învăţământ”, precizează sursa citată.

La nivelul judeţului Vaslui funcţionează un număr de 640 de unităţi de învăţământ.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.