Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

O tânără de 17 ani diagnosticată cu tumoră cerebrală, a decedat

Publicat

in

Sute de ieşeni s-au mobilizat de la debutul anului 2021 pentru a o ajuta pe Nicoleta, o tânără din Iași. Nico, aşa cum o alintau prietenii, era o adolescentă în vârstă de doar 17 ani care destinul nu a fost prea blând cu ea. Aceasta a fost diagnosticată în anul 2020 cu tumoră cerebrală.

În urmă mai multor internări în spitalele specializate din Iaşi, tânăra a fost externată precizându-i-se că nu ar avea şanse de supravieţuire în urma unei operaţii. Familia şi prietenii solicita părerea unui medic specialist din România sau străinătate şi a primi o speranţă de viaţă.

Nicoleta, o tânără frumoasă şi plină de speranţă a luptat pentru viaţa sa. În data de 30 decembrie 2020 a fost externată din unitatea medicală, însă aceasta vrea chiar și 1-2% şanse de supravieţuire dacă va fi supusă la o intervenţie chirurgicală. Familia așteaptă un răspuns din partea medicilor specialiști pentru a se agăța de o fărâmă de speranță.

Familia Nicoletei a solicitat inițial ajutorul medical și ulterior sprijin financiar.

„Pe Nicoleta Florentina Coman mulți o cunosc din contexte diferite și din ocazii diferite. De data aceasta Nico, așa cum mulți o alinta, are nevoie de noi. Și nu numai ea. Întreaga familie are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Nico a fost diagnosticată cu tumora cerebrală, SARCOM NON-RMS OCCIPITAL- tumora malignă cap, fata, gât. Boala necruțătoarea care a curmat visele tinerei de 17 ani avansează cu repeziciune spre un final nefericit. Familia, ajunsă la capătul puterilor, nu cere nimic, dar are nevoie de sprijin material. Tatăl, singura sursă de venit, a fost nevoit să renunțe la slujbă pentru a fi alături de fiica sa, internată în ultimele 3 luni la secția de oncologie a Spitalului Sfânta Maria din Iaşi și de celelalte două fiice rămase acasă. Orice ajutor material, este bine venit și poate ajunge la familie în conturile: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela. Familia poate fi localizată în Sodomeni-Pascani şi/sau la numărul de telefon 0743100420!”, se arata în mai multe postari distribuite intens pe grupul Eşti din Iaşi dacă…, pe Facebook.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.