Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

O casa a luat foc din cauza unei lumari lasate aprinse la capataiul unui mort

Publicat

in

UPDATE –

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Chilieni, comuna Coroiești. La intervenție a participat și SVSU Coroiești cu o autospecială de stingere cu apă
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În incendiu nu au fost înregistrate victime, însă cetățenii din localitate au apucat să scoată din casă o persoană decedată cu aproximativ o oră și jumătate înainte de izbucnirea incendiului.
Dupa câteva ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit și bunurile aflate în interior , diverse textile și documente.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată.

Stirea initiala

Incendiu in aceasta dimineata in satul Chilieni, comuna Coroiesti. O casa a luat foc. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU si unul de la Ambulanta. “Proprietarul locuintei, un batran in varsta de 65 de ani, a fost gasit decedat. Acesta a adormit cu televizorul pornit si asa a izbucnit incendiul”, a declarat medicul Dan Ungureanu- SAJ Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.