Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tanar a vandalizat mai multe masini cu o…antena- VIDEO

Publicat

in

Tupeul unora e întrecut doar de nesimțirea crasă! E si cazul unui tânăr în vârstă de 28 de ani din Vaslui, care intr-una din nopțile trecute a vandalizat mai multe masini parcate pe strada Decebal din oraș. 

Băut peste măsură, bărbatul a smuls antena unui autoturism si a spart lunetele altor cinci, în doar câteva secunde. Proprietarii si-au pus mainile in cap cand si-au gasit dimineata masinile distruse. 

Polițiștii l-au identificat in scurt timp pe turbulent si au deschis pe numele sau un dosar penal.

“În data de 7 martie a.c., Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că în noaptea de 6/7 martie, autori necunoscuți au produs daune la un număr de cinci autoturisme, parcate în municipiul Vaslui, pe strada Decebal. În aceeași zi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat prezumtivul autor, un bărbat în varsta de 28 de ani, din Vaslui. În cauză, sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, urmând a fi probată întreaga activitate infracțională a bărbatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se observa ca individul era însoțit de un amic, care doar a asistat la ieșirea nervoasă a tânărului si care acum e martor în ancheta. Paguba se ridică la cateva mii de lei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.