Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Accident! Un copil de patru ani a fost aruncat direct prin parbriz

Publicat

in

Un bărbat de 50 de ani a murit și un copil de numai 4 ani se zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident petrecut duminică, pe un drum din județul Iași.

Copilul se afla în mașină alături de doi adulți – un bărbat și o femeie – și nu avea centură de siguranță. La un moment dat, autoturismul s-a izbit frontal de un altul care venea din sens opus. Cel mic a fost pur și simplu proiectat prin parbriz.

Copilul, care a fost luat cu un elicopter SMURD, este internat la secția ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi cu leziuni cerebrale. Este intubat şi ventilat mecanic, spun medicii, care îl pregătesc pentru operație.

Pentru bărbatul de 50 de ani, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Iar femeia a fost dusă cu răni grave la spital.

Cauzele producerii accidentului sunt viteza și neacordarea priorității, spun polițiștii, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de o oră.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.