Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat de 53 de ani i-a oferit unei fete de 10 ani 200 de lei “ca să facă prostii“

Publicat

in

Un bărbat de 53 de ani, din județul Vaslui, acuzat de racolarea minorilor în scopuri sexuale, a reușit să negocieze o pedeapsă de 2 ani cu suspendare, cu procurorii care l-au anchetat. Principalele argumente care au stat la baza încheierii acordului de recunoaștere au fost lipsa antecedentelor penale și „cooperarea cu organele judiciare”. Bărbatul trebuie să facă 80 de zile de muncă în folosul comunității: la primărie sau la școala din sat, potrivit Libertatea.

Fata avea zece ani când și-a făcut curaj să-i povestească mamei despre vecinul care o ademenea cu diverse sume de bani „pentru a face prostii”. Copila l-a ignorat pe bărbatul care avea vârsta apropiată bunicului ei până în ziua în care acesta a simulat un act sexual în apropierea sa. Se întâmpla în vara anului 2019 într-un sat de pe Valea Prutului, în comuna Stănilești.

Copila se juca alături de alți copii lângă casa agresorului. La un moment dat, în zonă a venit fiica bărbatului de 53 de ani, care i-a spus fetei că a fost trimisă de tatăl său să îi transmită că, dacă are nevoie de bani, îi poate cere lui. După aproximativ o oră, două dintre copile au intrat în curtea bărbatului, așa cum mai obișnuiau. continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.