Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Barlad: De Ziua Sanatatii politistii locali au impartit masti de protectie

Publicat

in

Anual, la 7 aprilie, este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătăţii, cu scopul de a evidenţia o temă de sănătate specifică unui domeniu prioritar ce provoacă îngrijorare pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Cu acest prilej, la inițiativa Primăriei Bârlad, un număr de 12 polițiști locali au fost prezenți în principalele zone ale orașului unde au împărțit măști medicale.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Peste 650 de măști medicale , puse la dispoziție de Primăria Bârlad au fost împărțite de polițiștii locali. Aceștia și-au început acțiunea în zona Gării, au continuat în Piața Centrală, Stadion și zona Grădină. Bătrânii, persoanele fără mască întâlnite de aceștia, comercianți, toți au primit în mod gratuit aceste măști. ” În această complicată perioadă , Primăria municipiului Bârlad și Poliția Locală fac tot ce le stă în putință pentru a proteja populația de pandemia provocată de noul coronavirus. În acest context, vă rugăm să respectați regulile de protecție individuală precum și normele de protecție a mediului și igienă urbană . Vă dorim multă sănătate și viață liniștită într-un oraș pe care împreună îl putem face frumos și curat ” – acesta a fost mesajul pe care oamenii legii locali l-au folosit pe parcursul evenimentului.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.