Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bunica violata de un recidivist care a intrat peste ea in casa

Publicat

in

O femeie în vârstă de 83 de ani din municipiul Husi a trecut prin momente greu de imaginat. In miezul nopții, un necunoscut a năvălit peste ea în casă, a lovit-o si a violat-o fara mila. Îngrozită, biata femeie a povestit totul unei vecine, a doua zi, iar aceasta a sunat la 112 si a anuntat autoritățile.

Polițiștii au reușit in scurt timp să îl identifice pe suspect. E vorba de un localnic in varsta de 50 de ani, recidivist. “Am auzit ca i-a spart usa si si-a batut joc de ea. E o femeie cuminte, la locul ei, fetele o vizitează.

Dar sta singura. Nu îl cunoștea pe bărbat, nu l-a mai vazut. Am inteles ca i-ar fi cerut o sticlă de vin, dar era noapte, ea singura, nu a putut cere ajutor de la nimeni. Un vecin are camere de supraveghere si asa au dat de urma lui. Suntem bătrâne, singure, stam cu teama! El sta in Corni, departe de noi. Nu imi dau seama ce a căutat tocmai aici. E un rau, a mai făcut pușcărie, se duce acum locul lui”, au spus vecinii victimei.

Suspectul a fost reținut pentru viol și își va petrece următorii ani după gratii.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.