Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Fiecare român vaccinat contribuie în mod direct la revenirea la normalitate

Publicat

in

Deputatul PNL Tudor Polak afirmă că pe 1 iunie, România face primul pas către revenirea la normalitate! 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Premierul Florin Cîțu a anunțat și el constituirea unui comitet interministerial, care, în colaborare cu reprezentanții asociațiilor şi patronatelor, va coordona etapele revenirii la normalitate, în condiții de siguranță pentru toți românii.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

“Demersurile Guvernului în acest sens sunt condiționate de evoluția situației epidemiologice şi a campaniei de vaccinare, ceea ce înseamnă că este vorba despre un efort colectiv. 

Fiecare dintre noi are un rol important în procesul de reluare a cursului firesc al vieții, după mai bine de un an de pandemie.

Suntem, într-adevăr, epuizați, îngrijorați şi nerăbdători. Este de înțeles. Însă, pe ultima sută de metri a luptei, avem cele mai puternice arme: responsabilitatea privind restricțiile sanitare şi vaccinul.

România va avea, în următoarele două luni, 8,3 milioane de doze de vaccin. Fiecare român vaccinat contribuie în mod direct la revenirea la normalitate. Asta înseamnă redeschiderea treptată a economiei, siguranță, timp alături de cei dragi, lucruri ca ne-au lipsit şi la care ne putem întoarce doar dacă rămânem responsabili şi conştienți de importanța respectării măsurilor de siguranță, câtă vreme situaţia o impune.   

Mult a fost, puțin mai este. Această perioadă este esențială pentru modul în care vor evolua lucrurile pâna la 1 iunie, de aceea depinde de fiecare dintre noi cât de repede ne vom întoarce la viața obişnuită. 

Să privim înainte cu încredere şi simț de răspundere”, a spus deputatul PNL, Tudor Polak. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.