Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Vasluiul are cel mai mare buget din ultimii ani! Tudor Polak: Este nevoie de modernizarea şoselelor, locuri de parcare, extinderea rețelei de transport…

Publicat

in

Bugetul local al municipiului Vaslui pentru anul 2021 a fost aprobat cu unanimitate de voturi. Reprezentanții Partidului Național Liberal susțin că se poate vorbi despre cel mai consistent buget de care oraşul nostru a beneficiat până acum. Suma de 260 de milioane de lei va fi utilizată pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite în Consiliul Local.

“Consider adoptarea acestui buget o victorie a alianței PNL-USR PLUS, care a găsit cea mai bună formulă pentru a aduce nevoile vasluienilor pe masa de discuții din primărie. 

Consilierii locali au venit cu  amendamente prin care aspectele aduse în discuție de vasluieni, prin dialoguri deschise, vor putea fi concretizate. Este vorba despre nevoi generale ale oraşului, precum modernizarea şoselelor, crearea unor noi locuri de parcare, extinderea rețelei de transport, spații verzi. Am reuşit, prin eforturi susținute, să răspundem solicitărilor unităților de învățământ şi să construim fundamentul pentru a îndeplini cerințele provenite din această sferă. 

Pentru asta, meritul le revine în totalitate conslierilor PNL şi USR PLUS, prezenți în consiliile de administrație a unităților de învățământ. 

Au avut o contribuție importantă amendamentele aduse bugetului local de către cei doi vice-primari, Lucian Branişte, din partea PNL şi Cătălin Mândru, reprezentant USR PLUS, amendamente care au vizat construcția unor noi parcări,  eficientizarea și extinderea Sistemului de Iluminat Public în vederea participării la ”Programul privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructuri de iluminat public”, precum şi investiții în creşterea eficienției energetice şi gestionarea inteligentă a energiei la clădirea publică şcoala gimnazială “Alexandra Nechita” şi Liceul Economic “Anghel Rugină” din Vaslui. 

Îi felicit pe colegii mei pentru munca depusă şi îi asigur pe vasluieni că vom rămâne în dialog constant cu aceştia, astfel încât proiectele noastre să reflecte nevoile lor”, a declarat deputatul PNL Tudor Polak. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.